Slider not display with SSL

This topic is: resolved

Tagged: 

This topic contains 12 replies, has 3 voices, and was last updated by Greglr greglr 1 week, 3 days ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #29836
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20

    Hi,
    Since i use SSL the slider do not display on the home page.
    Have you an idea how can i fix this ?
    Thanks for your help.
    Grégory

    #29847
    Veena
    Veena
    Moderator
    Post count: 7539

    Can you pls change the thumbnail generation in the General tab of theme options to “WordPress” from Aqua and check ?

    #29851
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20

    I did that but it only solved the images display for the blog

    #29855
    Veena
    Veena
    Moderator
    Post count: 7539

    Can you share specific page link with a temp login here as a private msg?

    #29856
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20
    This reply has been marked as private.
    #29868
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4288

    Looks like site is using an older version of theme – Extinct 3 (looks like latest version 3.6 is in another folder). Can you switch to Extinct 3.6 version and pls make sure you change the directory extinct/ and then check if the issue gets resolved. I see that there are two copies at present. Pls archive the old version and then make the current version the default.

    #29869
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20

    Ok it works for the slider with the last version of theme but looks like it’s no compatible with the last version of woocommerce and my theme child : see shop page comparative screenshots in attachments.
    Awaiting a new version of theme compatible with last version of woocommerce, is there an other way like custom CSS or additionnal line code to fix the slider display with old version of theme on SSL site ?
    Thanks for your help.

    Attachments:
    #29880
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4288

    We can fix the layout of the woocommerce with new version. Retaining old version is not a good option. Can you pls provide me a page where this happens? We can fix the same. Thanks

    #29881
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20

    Ok thanks for the advice and support, here are examples of pages where the bug happens:

    – shop: https://www.latucauderie.fr/achat-vins-nantes/aoc-igp-val-de-loire/
    bottom of single page product: https://www.latucauderie.fr/vins-nantes/aoc-igp-val-de-loire/vin-blanc-demi-sec-vinea-mea-dilecta/
    – category product: https://www.latucauderie.fr/achat-vins-nantes/igp-val-de-loire/vins-blancs/
    – tag product: https://www.latucauderie.fr/vins-loire/fruite/
    – attribut product: https://www.latucauderie.fr/accords-mets-vins/charcuterie-rillettes-saucisson-jambon/

    Is it what you need or expect to fix the layout ?

    #29901
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4288

    Can you pls disable a few woocommerce related plugins and see if things look better. I tried reproducing this in my local dev server with latest version of woocommerce and theme but could not. The layout looks the same as before – perfectly aligned product items one after another instead of being jumbled as in your page. Some plugin is adding classes like first and last indiscriminately to the product items and hence the layout is getting messed up.

    #29907
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20
    This reply has been marked as private.
    #29919
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4288

    Nothing wrong with the CSS but looks like the child theme is not activated at present and hence the CSS is not loaded. If you do not want to use the child theme, you can move the child theme CSS to theme options->Custom CSS tab or install the Custom CSS plugin.

    #29921
    Greglr
    greglr
    Participant
    Post count: 20

    Thank you very much for your support. Everything looks good now. Love LiveMesh themes!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Slider not display with SSL’ is closed to new replies.