Problem with Tim Thumb

Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #263
    Riteshdassriteshdass
    Member

    I am having trouble with Tim thumb thumbnail generation. Images don’t appear on the pages as URL gets added with extra url
    http://www.navyuginfo.com/wp-content/uploads/2012/08/PrimeRevenue.gif&w=233&h=150&zc=1&q=100
    While the original URL is http://www.navyuginfo.com/wp-content/uploads/2012/08/PrimeRevenue.gif
    How to sort out this problem?

    #264
    Riteshdassriteshdass
    Member

    we have gone back to our old website as of now…

    #270
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    Pls email the login for the site and I can take a look. Also, have you tried WordPress as the thumbnail generation method for this site? Many have used the same with success. Thanks

    #291
    Tyrrotyrro
    Member

    I have a similar problem. Theme Options setting ‘WordPress’ or ‘TimThumb’ doesn’t seem to have any effect on it.

    #320
    Tyrrotyrro
    Member

    Can you also take a look at my setup? I’m facing similar issue. Where should I send login details for my site?

     

    #324
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    Pls email me through my ThemeForest profile page. You should find a email Author box there on bottom right of the profile page.

    #326
    Tyrrotyrro
    Member

    Email sent. Thanks.

    Please note that regular image inserts work fine, only if I place the image url inside [image …] shortcode, they don’t.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.