Main Menu Links not working on Composite Page

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Austin Theme Support Main Menu Links not working on Composite Page

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #8650
    Typografxtypografx
    Member

    Hello,

    Really happy with this theme, thank you!

    Getting ready to launch our new site and have just one hiccup: when I make a composite page the main menu (top navigation) links don’t work??

    Here’s the page I’m referring to:

    http://dev2.immediacreative.com/services/

    When I inspect element and drill down to <a href=, the links they show properly, and if I right mouse click and choose “open in new window” the links work… but clicking on them directly does nothing??

    Kind of strange… hopefully you can help me resolve this issue!

    Thanks much,

    Tony C

    #8669
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    This is one issue which happens in some cases but so far I have not been able to reproduce the same even though we have this script loaded on 4-5 sites of ours. Will make some time to look deeper at this but for now, can you pls change the template to Full Width and move the page section contents to the page edit section of this page (page sections won’t work with Full WIdth templates)? That should help you overcome this issue since the problem should occur only in composite page templates.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • The forum ‘Austin Theme Support’ is closed to new topics and replies.