YTP shortcodes loop not working

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Agile Theme Support YTP shortcodes loop not working

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #10234
    Jvidalesjvidales
    Member

    Hello,

    I’m trying to loop a video in the ytp shortcode by placing loop=”true” but it doesn’t seem to be taking any effect.

    Here’s my shortcode:

    [ytp_video_showcase id=”video-intro” video_url=”http://www.youtube.com/watch?v=qWH9c1FNfSk” containment=”self” placeholder_url=”https://www.livemeshthemes.com/austin/wp-content/uploads/2014/03/video-placeholder.jpg” title=”A passion for perfection drives us” subtitle=”Youtube Video Showcase” overlay_color=”#0F0A09″ overlay_opacity=”0.4″ loop=”true” autoplay=”true”]

    Any ideas?

    • This topic was modified 6 years, 2 months ago by Jvidalesjvidales.
    • This topic was modified 6 years, 2 months ago by Jvidalesjvidales.
    #10248
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    The video should loop automatically by default as in the demo site (the video never stops and restarts once done). Are you sure it is not looping? Does it stop after playing once?

    #10261
    Jvidalesjvidales
    Member

    Hello,

    Seems that the only thing that is looping is the sound, not the video.

    #10275
    VeenaVeena
    Moderator

    Pls share a link to your site and also temporary access details as a private reply.
    Most probably it should be ytp script issue.If so we will provide a fix soon.
    Thanks.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.