Updated LiveMesh and now AppDev theme is not working

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Appdev Theme Support Updated LiveMesh and now AppDev theme is not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #35737
    Niclas AnderssonNiclas Andersson
    Participant

    Hi,

    Just updated LiveMesh and all of a sudden the only way to show the site is by DISABLE SMOOTH PAGE LOAD. However then the page menu does not work and the theme is boxed and not showing properly.

    https://meridiq.com/

    Please let us know if there was any issues with the latest update.

    Thank you,

    Attachments:
    #35740
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    I see a number of errors on your site. You have probably migrated to WP 5.5 and hence the issue. Can you pls install the below plugin and see if that helps?

    https://wordpress.org/plugins/enable-jquery-migrate-helper/

    #35741
    Niclas AnderssonNiclas Andersson
    Participant

    Worked like a charm! thanks a lot.

    Best regards,

    / Nick

    #35792
    Lisa ThompsonLisa Thompson
    Participant

    I have the same issue. Every time WordPress updates, I update it and your theme, and the site goes blank. Every. Single. Time.

    #35797
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    Lisa – have replied to your query in the other topic opened by you. Pls continue working with us in that topic. Thank you.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.