Styling Issues when using Internet Explorer

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Enigmatic Theme Support Styling Issues when using Internet Explorer

Tagged: 

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1657
    Femiojofemiojo
    Member

    When I check my site on IE, enigamtic logo appears instead of my logo. Changes made on the title area do not show. Social media icons in widget area appear vertically instead of horizontally. My tables also do not appear in the right size.

    #1658
    Femiojofemiojo
    Member
    This reply has been marked as private.
    #1669
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    Hi,

    I saw your site on IE 8. As you say the logo is not loading in IE8. But I see few Javascript errors on your site because of a plugin “DBToolkit”. I would like to test your site by disabling some of the plugins you have loaded. So please send me a temp login to your site through private reply and I will see what can be done to rectify the issues. Thanks!

    Besides, the social icons issue that you have mentioned is arising from a third party plugin you are using. Please use the social sharing feature built into the theme.

    #1671
    Femiojofemiojo
    Member

    Hi. I have taking out the requested plugins and decongested all other idle plugins. site works fine on IE now. Many Thanks

    #1672
    Femiojofemiojo
    Member
    This reply has been marked as private.
    #1677
    Livemeshlivemesh
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #1680
    Femiojofemiojo
    Member
    This reply has been marked as private.
    #1707
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    I did check your site and things look fine in IE. Did you have anything in particular that I need to look at? Pls let me know. Thanks

    #1710
    Femiojofemiojo
    Member

    Thanks

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The forum ‘Enigmatic Theme Support’ is closed to new topics and replies.