Social Widget not working properly

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Enigmatic Theme Support Social Widget not working properly

This topic is: resolved

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Femiojo femiojo 6 years ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1789
    Femiojo
    femiojo
    Member
    Post count: 18

    Hi. When I click on a social button in the sidebar, the page url is used instead of the social media url.

    #1790
    Femiojo
    femiojo
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #1841
    Livemesh
    livemesh
    Keymaster
    Post count: 1011

    This is a bit wierd. I tested it on the latest build of enigmatic and URLs were replicated correctly as specified by me in the Social Networks widget. Nothing has changed about this widget and hence was wondering if there was a mistake in the URLs input in the widget. These URLs are pointing to different pages which do not exist.

    Pls provide me a temp login so that I can take a closer look. Thanks

    #1847
    Femiojo
    femiojo
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #1848
    Livemesh
    livemesh
    Keymaster
    Post count: 1011

    Had to prepend the url for the facebook and twitter in the widget. The widget requires the complete URL not the id of the social networks. Thanks.

    #1850
    Femiojo
    femiojo
    Member
    Post count: 18

    Many Thanks.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Social Widget not working properly’ is closed to new replies.