Forum Posts Are Not Showing

Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3496
    Paulb100paulb100
    Member

    Hi,

    I have submitted three posts here in the forum regarding centering a pricing table and I do not see either of them in my ‘started’ section.

    Why is this?

    #3498
    Paulb100paulb100
    Member

    I am going to post my issue here because for some reason every time I try to start a new thread it will not allow it.

    Please advise how to center the pricing table from the demo site.

    Thank you

    #3508
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    I am not sure why the system is not letting you create forum posts – have not had anyone complain about it so far. Let me know if you still have trouble. Probably you can try creating a new user id and see if it helps at all.

    To center the pricing table, just wrap the whole code within [segment] shortcode. Pls see examples of this in the sample code and explanation of this shortcode in documentation. I also did some explanation of this here –

    https://www.livemeshthemes.com/support/forums/topic/home-page-too-wide/#post-3504

    If you still have trouble, pls post a private message here with a temp login and I can take a look. Thanks

    #3585
    Paulb100paulb100
    Member

    Hi,

    I sent you the login details for the website quite a while ago. Was wondering if you received it? If not, then that means that my messages are still not getting through.

    Please let me know as I really need your help to center the pricing table.

    Thanks

    #3587
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator
    This reply has been marked as private.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The forum ‘Appdev Theme Support’ is closed to new topics and replies.