Portfolio Page Broken

This topic is: resolved

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Ianblair44 ianblair44 4 years, 2 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #14675
    Ianblair44
    ianblair44
    Member
    Post count: 4

    Today I tried creating the Portfolio page for the first time and the CSS seems to be completely broken for this page and I can’t figure out why.

    http://buildfire.staging.wpengine.com/resources/

    Thanks for the help!

    #14685
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4607

    Can you pls update your theme to latest version or at least rename the theme folder to Agile instead of keeping it Agile2.2? If that does not help, pls post a temp login and I can take a look. I need to check the backend data to see what could be wrong.

    #14699
    Ianblair44
    ianblair44
    Member
    Post count: 4
    This reply has been marked as private.
    #14711
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4607

    Looks like you have created a custom page template in the old theme folder which is missing from the updated Agile theme 3.4 version. You will need to copy the same file to the updated theme folder and then use the same template for the home page. When you activate the latest theme, the home page defaults to the default template since it cannot find the “home Page ROI” template created by you.

    I checked the resource page with the new version and it is looking fine.

    #14722
    Ianblair44
    ianblair44
    Member
    Post count: 4

    Ok I will give that a shot! Thanks so much for the help.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Portfolio Page Broken’ is closed to new replies.