Portfolio issue

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1711
    Alcebrialcebri
    Member

    Hi, I’m trying to make a project page in portfolio menu, but when I publish it, the error 404 NOT FOUND appears in the new page. Before publish, the portfolio works well in the preview. Am I doing something wrong?

    Thanks!

    #1727
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    That’s a little strange; have not been able to reproduce this or seen this before. Can you leave a private message here with the login to your WP installation? That will help us rectify the issue. Thanks!

    #1729
    Alcebrialcebri
    Member
    This reply has been marked as private.
    #1731
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    The issue is resolved. I just had to do a permalink reset (changed to the default permalink structure and reverted back to the current one set by you). Thanks.

    #1834
    Alcebrialcebri
    Member

    Hi again Livemesh. How can I center the portfolio thumbs in my home page? Like the porfolio shows in the demo.

    Thanks.

    #1880
    Alcebrialcebri
    Member
    This reply has been marked as private.
    #1893
    Livemeshlivemesh
    Keymaster

    Just wrap the whole section in [segment] shortcode. There are examples of this in the home page as well as about us page and the documentation has further information on this shortcode.

    #1894
    Livemeshlivemesh
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘Extinct Theme Support’ is closed to new topics and replies.