persistent gap in header area below main nav – suggestions?

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Invent Theme Support persistent gap in header area below main nav – suggestions?

This topic is: not resolved

Tagged: , ,

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Daveyola daveyola 1 year, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #27015
    Daveyola
    daveyola
    Participant
    Post count: 6

    so, i notice that when i edit various pages with site origin builder – and this happens when i leave title as is, or when i replace title area with a prebuilt layout – my primary nav gets really strange!

    i’ve used some CSS from this forum to set the logo to reduce when user scrolls down – which works great – but when you land on page, there is suddenly this huge white space/gap between the primary nav bar/logo row and the content below

    even when i try to set header height in theme settings, it seems to ignore the setting…

    any thoughts on a simple fix?

    Attachments:
    #27019
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4582

    Can I get a link to the site? That will help us debug the issue.

    #27022
    Daveyola
    daveyola
    Participant
    Post count: 6

    sorry, it’s in dev mode on wpengine – but is there something specific that i can pull from there to show you?

    #27023
    Daveyola
    daveyola
    Participant
    Post count: 6

    oh, duh, you know what = i think it’s a simple cache issue. just pulled up site in chrome as a test user and it seems fine again.

    only thing i’m struggling with is padding right below the logo when i scroll and it shrinks – seems to drop out of line with nav items and sits flush at the edge. i’ll post a question about that separately!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.