logo doesnt appear on my mobile nexus 5 phone

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Extinct Theme Support logo doesnt appear on my mobile nexus 5 phone

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #7978
    Ideamiideami
    Member

    Hi πŸ™‚
    in my web http://www.incredivid.com
    if you look at it on mobile phone (nexus 5 android in my case) the logo simply doesnt appear at all, i have tried this somebody suggested

    #site-logo a img {position: relative;
    max-height: 100%;
    max-width: 100%;
    height: 100%;
    width: 100%;
    min-height: 15%;
    min-width: 15%;}

    but that makes logo appear yes but distorted on the phone,

    we would need that the logo appears correctly in any size and device, this i would expect would be working by default…

    thank you for your help very much πŸ™‚

    #7979
    Pulmolpulmol
    Member

    The same problem.

    Be care sometimes the logo is good on a page and if you look at another page the logo is streched ou distorded.

    Sometimes good with a browser and bad with another.

    #7981
    Ideamiideami
    Member

    this is very odd…
    havent seen a similar problem in any other wordpress theme…
    please expert coders of the theme, help us πŸ™‚

    #7992
    ErnestoErnesto
    Member

    Hi! try out the following change in the code you applied earlier.

    #site-logo a img {position: static;}

    Cheers!

    #7995
    Ideamiideami
    Member

    it doesnt work
    http://incredivid.com/
    logo goes distorted like crazy on mobile phone,

    please help

    #7999
    Ideamiideami
    Member

    it continues not to work,
    please check the code and see why on mobile phones the logo disappear,
    your css is not helping , it distorts the title and creates even more problems,
    the solution is somewhere else

    #8003
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    Pls set the retina logo in the Site Logo tab in theme options. Pls make sure you provide the height and width correctly and not leave it blank. Pls remove the above custom CSS to check if everything looks good. You have a very simple logo and I do not see a reason it should get distorted. If you still have problem, pls post a temp login. Thanks

    #8024
    Ideamiideami
    Member

    thanks lots,
    yes after adding width and height, now finally it appears, thanks lots

    can you please help me with this last problem,
    in http://www.incredivid.com,
    the titles in the thumbs, some are white, some are red, i want them all white,
    i cant find where to control this in code,
    just tell me where it is, im a programmer, i can fix easily but i need to know in which part of code is being decided if title is white or red

    #8025
    Ideamiideami
    Member

    mmm
    looks like somebody in your team logged in with data i sent and they corrected all titles to be white, thats great but please i need to be told where in code that is, in case i want to change it to any other color or change the subtitle as well, please let me know where in code you changed something to make it always white, thanks so much πŸ™‚

    #8068
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    Looks like Nexus did this. You should be able to see the changes in Custom CSS tab in theme options.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • The forum ‘Extinct Theme Support’ is closed to new topics and replies.