Font Icons not displaying in Firefox

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Enigmatic Theme Support Font Icons not displaying in Firefox

This topic is: resolved

Tagged: ,

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Livemesh livemesh 6 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1522
    Mjjdesigns
    mjjdesigns
    Member
    Post count: 4

    The icon fonts on the blog seem to not be working in Firefox.

    They’re working in other browsers, but not Firefox, they display as such: http://take.ms/XYfl0j

    What could be the problem there? I’ve tried everything I can think of to make them work to no avail.

    #1530
    Livemesh
    livemesh
    Keymaster
    Post count: 1011

    Hi,

    This issue is strange. I did check your site in firefox in couple of my machines and the icons are displaying fine here. Can you please check in some other machine and see whether the issue is still there. Nobody else have reported this issue so far, so I am guessing probably it is happening only in your machine. Thanks!

    #1541
    Mjjdesigns
    mjjdesigns
    Member
    Post count: 4
    This reply has been marked as private.
    #1548
    Livemesh
    livemesh
    Keymaster
    Post count: 1011

    I checked your blog on my firefox installation and looks normal (do not know if you fixed it already). I think you have nothing to worry and have some issue local to your desktop. The reason I say this is because I went to http://www.browserstack.com/ and generated screenshots for your blog for firefox installations of various versions and for various flavors of operating systems and every single one of them rendered the icons fine. You can check that out yourself if you are still facing this issue on your machine.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.