Everything just doubled itself/Menu setup

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Agile Theme Support Everything just doubled itself/Menu setup

Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #9727
    Herbjosephherbjoseph
    Member

    Hello,

    I was working in the VC when out of nowhere everything just doubled itself. I have two portfolios, two contact forms etc.

    dev.emergetech.com

    How did I do this? (So I don’t do it again)

    How do I undo it?

    Also I wan’t to set up the menu so it actually takes me to the page section I click on instead of the demo, how is this done?

    #9734
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    Sorry to hear this happened. I have no idea actually how it doubled up. Hopefully it won’t repeat again – I have had no such experience so far. For now, you can just delete the rows – should take just a few minutes.

    For menu configuration, pls refer to the first section of the documentation – installation where I have a screenshot which explains how to configure the internal links for internal configuration. Basically, you would change the links in Appearance->Menus to something like http://dev.emergetech.com/#services If you still have trouble, pls let me know.

    #9740
    Herbjosephherbjoseph
    Member

    It keeps getting worse. Everytime I try to edit something in Visual composer front-end mode after I save anything, the website replicates most of the content. Help.

    http://dev.emergetech.com/

    #9748
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    I will contact the author to know what’s happening. Meanwhile, can you use backend visual composer instead of frontend one. I always used the backend due to minimal JS interaction it offers and risk of error is far lesser on the backend.

    #9762
    Herbjosephherbjoseph
    Member

    Yep, I have stopped using the front-end and things are going smoother. I have almost set up the menu with the exception of features page which I have switched to services. I tried setting the menu to link to /#features. and /#features-page-alternate but neither work. I’m not sure what the issue is.

    #9773
    VeenaVeena
    Moderator

    You are supposed to add the domain name along with the menu URL.
    Pls refer the section Installation and Theme setup in Agile documentation.
    Thanks

    #9819
    Herbjosephherbjoseph
    Member

    Yes, I meant that I tried

    http://dev.emergetech.com/#features-list-alternate
    and
    http://dev.emergetech.com/#features

    but neither worked. Clicking on that services section in the menu just takes you to the top of the page. What could be the issue?

    Thanks

    #9840
    VeenaVeena
    Moderator

    features-list-alternate is a class so it doesn’t work, instead provide id.
    Pls give the link as http://dev.emergetech.com/#services.It should work.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.