CSS not showing after WP Update to 4.5

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Agile Theme Support CSS not showing after WP Update to 4.5

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by Veena Veena 3 years, 8 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #20590
    Joerg Berger
    faunatec
    Member
    Post count: 2

    Hi Support,

    some CSS styles not showing after update to WP 4.5.
    E.g. border-bottom in Main menue.
    Any idea to solve this problem?

    Thanks
    Joerg

    #20603
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4684

    An update will be submitted within next couple of hours to fix this. Hope it gets approved soon. Thanks

    #20614
    Joerg Berger
    faunatec
    Member
    Post count: 2

    Also images via visual composer are not shown. Really strange…

    see:http://nordicreef.info/terms-conditions/

    Thanks
    Joerg

    #20615
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4684

    The update has been submitted and let’s hope this issue will be resolved with the same. Should get approved within next couple of hours.

    There is a critical update to Visual Composer scheduled too to address compatibility with 4.5 version. We hope to ship the same once it is approved.

    #20618
    Venio
    venio
    Member
    Post count: 1

    Is this the same problem causing me to see all tabs of a tabgroup at the same time? See http://3d-one.com/

    #20625
    Veena
    Veena
    Moderator
    Post count: 8167

    Yes everything will get resolved in this coming update .

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.