Bugged addons not working properlly

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Raghavendra Raghavendra 1 year, 9 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #27644
    Fafarafiel
    fafarafiel
    Participant
    Post count: 1

    Hello

    here is page: http://dev.michalmajer.pl/livemesh/ problems are plenty, at first – only slick slider is working, no other else, tried change theme, switched off all other plugins, so it looks like problem is in ur plugins, so whats wrong:D? just bought ur plugin and 2 of 4 addons i tried to use are not working?!?!

    #27655
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4604

    Sorry to hear you are having trouble. Surely there is something gone wrong here – probably the plugin was not installed right. We have not had or heard such issues with other installations.

    Can you pls provide me a temp login to the site pls in a private message here? I can take a closer look.

    UPDATE: Looks like you have renamed the folder to personal-addons-for-beaver-builder-pro. Pls delete the whole plugin folder personal-addons-for-beaver-builder-pro and reupload to keep the plugin in the original folder addons-for-beaver-builder-pro. No plugin is guaranteed to work right if you rename the folder. That should fix the issue.

    #27658
    Fafarafiel
    fafarafiel
    Participant
    Post count: 1
    This reply has been marked as private.
    #27666
    Veena
    Veena
    Moderator
    Post count: 8120

    Glad to know that everything works fine for you now and thanks for letting us know.

    #27670
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4604

    The plugin is back in addons-for-beaver-builder-pro folder and things should be back to normal now.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.