Blog not Working – Post gives 404

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Enigmatic Theme Support Blog not Working – Post gives 404

Tagged: , ,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #12392
    Machelpbarmachelpbar
    Member

    Hi,

    we have the Enigmatic Theme running here: http://www.mac-helpbar.de/
    Until today we are fine, but we tried to pubish a post to establish a blog.

    But when we go to http://www.mac-helpbar.de/masgeschneiderte-firewall where the article should be there is a 404 showing.

    Permalinks etc. are checked and working properly. ANy ideas on fixing that?

    Thank you!

    #12396
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    You can try a few things –

    1) Check if the htaccess file in the root folder of wordpress installation matches that provided here –

    http://codex.wordpress.org/htaccess

    2) Visit Settings->Permalink once and see if that resolves the issue.

    3) Disable a few plugins and see if that makes a difference.

    Pls provide temp login access if you still have trouble.

    #12726
    Machelpbarmachelpbar
    Member
    This reply has been marked as private.
    #12731
    VeenaVeena
    Moderator

    Just visited settings > Permalinks and now the blog page seems working. Pls check once.

    Thanks.

    #12737
    Machelpbarmachelpbar
    Member

    Wow. I did the same! I swear! I even saved it again. Dunno what the diference was.

    Thank you!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Blog not Working – Post gives 404’ is closed to new replies.