AppDev install for a blank wp-admin dash

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Appdev Theme Support AppDev install for a blank wp-admin dash

This topic is: not resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Zswire zswire 4 years, 9 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #10378
    Zswire
    zswire
    Member
    Post count: 1

    Hi, I purchased AppDev and installed on our company server where we house existing WP themes via WP.org. It installed and activated but only shows the public view. When you go to view the WP admin dash, the entire page is blank and I can’t get into the dashboard to manage it.

    I’ve setup a new bluehost account to see if it has something to do with my company account, but still the same issue. Just set it up at egoodpay.com

    Working on other themes until I can get this fixed. Not sure what to do. Followed the install instructions, but it remains blank.

    Zack
    zack@egood.com

    #10393
    Raghavendra
    Raghavendra
    Moderator
    Post count: 4607

    That’s a little weird and usually a sign of some PHP code breaking on the admin side. Have not had anyone else reporting this so far and hence will need to investigate this further. Is it possible to share the FTP and WordPress login information for the test bluehost account so that we can see what’s happening. You can reply here as a private message or email us through our profile page on ThemeForest – http://themeforest.net/user/LiveMesh#contact.

    #10403
    Zswire
    zswire
    Member
    Post count: 1

    Thanks, I’ve sent you a private message via the link you posted. I’ve included our FTP and access to our WP Admin.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.