Admin section not working

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #12105
    Kalteiskalteis
    Member

    Hi Guys,

    I’ve been using this awesome theme for http://www.laendlefit.com for a while now, and it’s worked great 🙂

    However, I haven’t logged in as an admin in a while, and today, when I did, it suddenly didn’t load the admin panel anymore. After I login with my credentials it’s like its directing me to a page that is not there, I end up with a white screen and nothing happens anymore. I tested it on a macbook pro 2009 with both google chrome and firefox.

    There are other websites on the same hosting account (not in the same database though) that use other wordpress themes, but they work fine admin wise, that’s why I thought maybe this has to do with the theme?

    The website works, and it even shows me an admin menu on top of the page after i logged in, however if i use one of the buttons, eg “edit this page” then I again end up on the white empty page.

    Thanks in advance for your help,

    Andreas Kalteis

    #12106
    Kalteiskalteis
    Member
    This reply has been marked as private.
    #12112
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    I see an error – Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) http://yourdomain.com/wp-admin.

    We will need to look at the error log to see exactly what’s posted there and let us know the details on the same. Pls check your cpanel for errors.

    Pls provide FTP details to enable us to check the error by enabling debug if you are not able to resolve this.

    #12115
    Kalteiskalteis
    Member

    OK thanks, I emailed to my provider to get those error logs and will get back to you asa i have the infos!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘FitPro Theme Support’ is closed to new topics and replies.