Add Theme Shortcode not loading

Support Forums for LiveMesh Themes & Plugins Forums Agile Theme Support Add Theme Shortcode not loading

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6188
    Tomramsdentomramsden
    Member

    I am currently on WordPress v 3.8.3 and when I am clicking on the little green icon for Add Theme Shortcode, I am not getting anything load up.

    It is just a blank window. I have tried this in Google Chrome and IE 9 to no avail.

    Anyone know what can cause this?

    #6193
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator

    Can you clear the browser cache and see if that helps? Also, retry by deactivating all plugins. Pls post a temp login here in a private message if you still have issues.

    #6197
    Tomramsdentomramsden
    Member
    This reply has been marked as private.
    #6214
    ErnestoErnesto
    Member

    Hi, I’m sorry but I’m afraid you did not send us a link to enter the temp user. If you could do that, we’d be very grateful.

    #6222
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    #6224
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    #6225
    RaghavendraRaghavendra
    Moderator
    This reply has been marked as private.
    #6230
    Tomramsdentomramsden
    Member

    Hi meteorite.

    I have tried it just now and it is working! I did try it this morning and it still wasn’t working, so I’m not sure what could have changed in the meantime?

    Sorry I can’t be of more help debugging the problem. If you still require anything from me for debugging reasons, let me know.

    Many thanks for your help meteorite. Much appreciated.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘Agile Theme Support’ is closed to new topics and replies.